29χρονος ψυχοπαθής ψέκαζε με δηλητήριο φρούτα και λαχανικά σε πολλά σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ!

29χρονος ψυχοπαθής ψέκαζε με δηλητήριο φρούτα και λαχανικά σε πολλά σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας 29χρονος από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ γύριζε τα σούπερ μάρκετ και δηλητηρίαζε τα προϊόντα που δεν ήταν σε συσκευασία, όπως φρούτα και λαχανικά!

Ο Kyle Andrew Bessemer συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε επισκεφθεί αρκετά σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αν Άρμπορ και είχε ψεκάσει τα τρόφιμα με ένα δηλητηριώδες μίγμα που περιείχε ποντικοφάρμακο.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον νεαρό μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καθώς πελάτες των σούπερ μάρκετ τον αναγνώρισαν.

O 29χρονος προφυλακίστηκε την Πέμπτη, καθώς δεν είχε να πληρώσει τα 250.000 δολάρια που ορίστηκαν ως εγγύηση και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 70 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ο Bessemer έχει ιστορικό ψυχασθένειας και πίστευε ότι θέλουν να δηλητηριάσουν και τον ίδιο. Οι αρχές πάντως δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το κίνητρο πίσω από τις πράξεις του.

Πηγη: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE