LIFESTYLE

Ο Τσαλίκης σε ρόλο ιερέα! Δείτε τον να αγιάζει μαγαζί της Λεμεσού! ΦΩΤΟ - VIDEO

Ο Τσαλίκης σε ρόλο ιερέα! Δείτε τον να αγιάζει μαγαζί της Λεμεσού! ΦΩΤΟ - VIDEO

Όταν ο πάτερ ολοκλήρωσε το έργο του, ο τραγουδιστής θέλησε να αγιάσει όλους τους παρευρισκόμενoυς, κι έτσι συνέχισε το έργο του...

Την Κυριακή το βράδυ τελέστηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του AGORA Live στη Σαριπόλου, παρουσία Θεού και πλήθος παρευρισκομένων. Την κορδέλα του μαγαζιού και το ποδαρικό έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μπήκε με το δεξί μαζί με τους δύο ιδιοκτήτες, Αντώνη Δημητρίου και Τάσο Αντρέου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο καθορισμένος αγιασμός, με τον ιερέα να ολοκληρώνει το μυστήριο με το καθιερωμένο ράντισμα με ευλογημένο νερό. Αφού ο πάτερ ολοκλήρωσε το έργο του, ο τραγουδιστής, βαθιά θρησκευόμενο άτομο καθώς είναι, θέλησε να ευλογήσει όλους τους παρευρισκόμενους. Έτσι συνέχισε το έργο του ιερέα…

Σε ένα κλίμα ανεβαστικό και καθόλα θετικό, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο ακολούθησε δυνατή μουσική με τα ηχεία να παίζουν τα πιο hit ακούσματα της εποχής και τον Γιώργο Τσαλίκη να ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και τους θαμώνες του μαγαζιού να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Οι δύο ιδιοκτητες του νέου μαγαζιού της Σαριπόλου, Αντώνης Δημητρίου και Τάσος Αντρέου, με το νέο τους επιχειρηματικό βήμα, υπόσχονται να ανεβάσουν κατά πολύ τον πήχη της διασκέδασης στην συμπρωτεύουσα. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top