ΕΛΛΑΔΑ

Β. Θάνου: «Ανακριβή και κατασκευασμένα τα όσα κατήγγειλε ο Βγενόπουλος»

Β. Θάνου: «Ανακριβή και κατασκευασμένα τα όσα κατήγγειλε ο Βγενόπουλος»

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μέχρι στιγμής δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν την Τετάρτη (11/5) από τον πρόεδρο της Μarfin Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

Ειδικότερα, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου.

Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι «δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο».

Παράλληλα, η Βασιλική Θάνου ερωτηθείσα σήμερα το μεσημέρι, εάν θα σχολιάσει τις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου, απάντησε ότι «δεν ασχολείται με αθλιότητες».

Στην συνέχεια, σήμερα το απόγευμα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε νέα δήλωσή της χαρακτήρισε «ανακριβή» και «κατασκευασμένα» τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της Μarfin και προσέθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της και «όταν ενημερωθεί θα πράξει τα δέοντα».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top