ΚΟΣΜΟΣ

Τέλος στην φημολογία και τα «κοράκια»! Αυτή είναι η κατάσταση του Σούμαχερ

Τέλος στην φημολογία και τα «κοράκια»! Αυτή είναι η κατάσταση του Σούμαχερ

Τέλος στην… ατελείωτη φημολογία της τελευταίας εβδομάδας, πως η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερέψει ή ακομα ότι έχει πεθάνει, όπως πολλοί έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν απο Ισπανική ιστοσελίδα βάζει με δημοσίευμά της η έγκυρη διαδικτυακή ''Marca'', επικαλούμενη επίσημη πληροφόρηση!

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας μικρός… χαμός, με τον παλαίμαχο Γερμανό πιλότο να παρουσιάζεται πως έχει περιέλθει σε κρίσιμη κατάσταση, το ισπανικό Μέσο, ωστόσο, τονίζει πως όλα αυτά είναι απλά -και μόνο- φήμες και πως ο Σουμάχερ παραμένει σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά σταθερή.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται στο σπίτι του, στην Ελβετία, και από πάνω του είναι συνέχεια 15 ειδικοί γιατροί, που έχουν κοστίσει στην οικογένεια του Γερμανού περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, συνεχίζοντας να είναι ξύπνιος, αλλά να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, συνεχίζοντας τη «μάχη» που δίνει από τον Δεκέμβρη του 2013, όταν και είχε εκείνο το τραγικό δυστύχημα στις Άλπεις.

Πηγη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top