Η 17χρονη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στη Λεμεσό! Βίντεο

Η 17χρονη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στη Λεμεσό! Βίντεο

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 14-15/5 ο σε χώρο δίπλα από το νέο Λιμάνι Λεμεσού, ο 2ος αγώνας του Παγκυπρίου πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης (Drift) με πολλούς από τους οδηγούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις, ωστόσο μια ήταν αυτή που ξεχώρισε και συζητούσαν όλοι στις κερκίδες.

Πρόκειται για μια οδηγό μόλις 17 ετών η οποία ασχολείται μόνο ένα χρόνο με το άθλημα και ακούει στο όνομα  Ulku Εrcoban, είναι Τουρκοκύπρια και μεγάλη νικήτρια στην κατηγορία Semi-Pro.

Η Ulku εξέπληξε τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες και όλοι μιλούσαν για το αστείρευτο ταλέντο της καθώς και τις δυνατότητες της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της  η 17χρονη «κοντραρίστηκε» με πολύ πιο έμπειρους της οδηγούς και φυσικά πολύ μεγαλύτερους της σε ηλικία, καταφέρνοντας στο τέλος να βγει νικήτρια και να σηκώσει το τρόπαιο.

Η Drift Queen όπως της αρέσει να την φωνάζουν κατάγεται από την κατεχόμενη Λευκωσία και εδώ και ένα χρόνο ασχολείται με το drift.  Έχει ως μέντορά της τον Νικόλα Πατάκ και μηχανικό της τον γνωστό αθλητή Δώρo Φραντζέσκου ο οποίος ήταν και ο νικητής στην κατηγορία PRO.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE