Παικταράς της Ανόρθωσης είχε συνάντηση με τον Τόζα Σάμπουριτς! Πάει ΑΠΟΕΛ;

Παικταράς της Ανόρθωσης είχε συνάντηση με τον Τόζα Σάμπουριτς! Πάει ΑΠΟΕΛ;

Kαλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο γνωστός αθλητικογράφος Πανίκος Χατζηλιασής και μετά από προτροπή του Αντρέα Πογιατζή έκανε, όπως μας έχει συνηθίσει, άλλη μια αποκάλυψη «βόμβα».

Συγκεκριμένα ο συνάδελφος που εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Mega ανέφερε ότι πριν από λίγες μέρες ο Ορλάντι της Ανόρθωσης μαζί με το μάνατζερ του, τα είπαν για περίπου μισή ώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας με τον Τόζα Σάμπουριτς.

Μια αποκάλυψη, που όπως σημείωσε και ο παρουσιαστής «βγάζει» δυο ειδήσεις. Από τη μια ότι ο Τόζα Σάμπουρις συνεχίζει στον Αρχάγγελο και από την άλλη ο Ορλάντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται να ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ που θα «χτιστεί» για την επόμενη χρονιά.

Για ν δούμε αν η συνάντηση αυτή θα καταλήξει σε «γάμο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE