LIFESTYLE

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Άλεξ Παναγή!

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Άλεξ Παναγή!

O Mr Eurovision της Κύπρου δεν θα μπορούσε να μην κληθεί να σχολιάσει τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που διεξάχθη στη Στοκχόλμη...

Ο Άλεξ Παναγή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτιου στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, όπου συζήτησαν τα όσα εξελίχθηκαν στον Διαγωνισμό της Eurovision, αφού χωρίς καμία αμφιβολία είναι ο Mr Eurovision.

Ο Άλεξ εκπροσώπησε την Κύπρο, δύο φορές, το 1995 με το τραγούδι «Στη φωτιά» (9ος) και το 2000 με το τραγούδι «Νόμιζα» (21oς) ως μέλος του φωνητικού ντουέτου Voice (μαζί με τη Χριστίνα Αργύρη).

Έκανε φωνητικά πέντε φορές: το 1989 στο «Απόψε ας βρεθούμε» (Γιάννης Σαββιδάκης & Φανή Πολυμέρη), το 1991 στο «S.O.S.» (Έλενα Πατρόκλου), το 2005 στο «My number One» (Έλενα Παπαρίζου), το 2009 στο «This is our night» (Σάκης Ρουβάς). και το 2012 στο «We are the heroes» (για τη Λευκορωσία, με τους Litesound). Με άλλα λόγια, έχει ανέβει επτά φορές συνολικά στη σκηνή της Γιουροβίζιον.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιόρτσιος στο Instagram για να προαναγγείλει τον καλεσμένο του μας κάνει εντύπωση η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έχουν γκριζάρει πολύ...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top