Παρασκευή 20/5 και Δευτέρα 23/5 τα ξαναλένε Μαυρογιάννης - Ναμί

Παρασκευή  20/5 και Δευτέρα 23/5 τα ξαναλένε Μαυρογιάννης - Ναμί

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των διαπραγματευτών Αντρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί την Παρασκευή και τη Δευτέρα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Κατά τη σημερινή συνάντησή τους Αντρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί εστίασαν τις συζητήσεις τους στην πτυχή του Κυπριακού που αφορά τη διακυβέρνηση.

Προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη για τις επόμενες συναντήσεις τους και αναμένεται να απασχολήσουν τους διαπραγματευτές διάφορα θέματα που εκκρεμούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE