Η μεγάλη επιστροφή του Μυλωνά στην εκπομπή του – Πέρσα: «Την περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη επιστροφή του Μυλωνά στην εκπομπή του – Πέρσα: «Την περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος βουλευτής πλέον της Συμμαχίας Πολιτών στη Λεμεσό, Παύλος Μυλωνάς επέστεψε στην εκπομπή που αγάπησε και αγαπήθηκε ως δημοσιογράφος απέναντι από την μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστρια του Πέρσα Σιάσσιου.

Ο Παύλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα ανάμικτα συναισθήματα που ένιωθε λέγοντας χαρακτηριστικά στην Πέρσα: «Τώρα ότι θα μου ‘παιρνες συνέντευξη ως υποψήφιος εγώ δεν θα το πίστευα ποτέ μου πριν από λίγο καιρό αλλά θα το κάνουμε και αυτό…», με την Πέρσα να μην μπορεί να συγκρατήσει αρχικά το χαμόγελο της λέγοντας του «περίμενα πως και πως αυτή την ώρα πρέπει να το παραδεχτώ».

Στην πρώτη του συνέντευξη λοιπόν στα γνώριμα του λημέρια ο Παύλος με την ειλικρίνεια που τον διακατέχει «ανακρίθηκε» από την Πέρσα μιλώντας για όλους και για όλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE