ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μικρή άνοδο σημειώνει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Μικρή άνοδο σημειώνει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Μικρή άνοδο σημειώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με το Γενικό Δείκτη να καταγράφει στις 13:03 αύξηση της τάξης του 0,52% και να τυγχάνει διαπραγμάτευση στις 67,85 μονάδες.

Την ίδια ώρα, ο δείκτης FTSE/CySE 20 εμφάνιζε κέρδη σε ποσοστό 0,59%, υποχωρώντας στις 39,00 μονάδες. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών ανέρχεται στα €83.974.

Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες. Ο δείκτης της Κύριας Αγοράς ενισχύεται σε ποσοστό 0,51%, ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σημειώνει άνοδο επίσης σε ποσοστό 0,51%, ο δείκτης των Ξενοδοχείων αυξάνεται σε ποσοστό 0,66% και ο δείκτης των Επενδυτικών σημειώνει άνοδο 0,71%.

Τη μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα έχει η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου (άνοδος 0,65%) με όγκο συναλλαγών €55.311 και ακολουθεί η μετοχή της Ελληνικής Τράπεζας (χωρίς μεταβολή) με όγκο συναλλαγών €8.782, της Cytrustees Investment (άνοδος 1,73%) με €7.018, της Δήμητρα Επενδυτικής (άνοδος 0,79%) με €5.324 και των Τσιμεντοποιίων Βασιλικού (άνοδος 5,41%) με €4.059.

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, οκτώ κινούνται ανοδικά, τέσσερις καθοδικά και μια παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται στις 52.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top