LIKE ONLINE

Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Ακριβά στοίχισε σε έναν 64χρονο αγρότη από τα Σέρβια της Κοζάνης η χρήση της... τεχνολογίας για την αγορά ενός γεωργικού ελκυστήρα τον οποίο εντόπισε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα πωλήσεων!

Παρ' όλο που πλήρωσε το αντίτιμό του, δεν τον παρέλαβε ποτέ.

Το θύμα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή του τρακτέρ που είχε αναρτήσει την αγγελία και στη συνέχεια, από τις 11 Μαΐου, αντάλλασσαν συνεχώς ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ο άγνωστός του άνδρας του έδωσε τρεις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να καταθέσει συνολικά 1.300 ευρώ. Μόλις τα χρήματα έμπαιναν στους λογαριασμούς, θα του έστελνε το αγροτικό μηχάνημα.

Ο 64χρονος κατέθεσε το αντίτιμο την περασμένη, αλλά τρακτέρ δεν... είδε και κατέφυγε στους αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων που εξιχνίασαν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος ενός 27χρονου, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Ωστόσο, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν ακόμη δύο άτομα που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, καθώς φέρονται ως κάτοχοι των δυο από τους τρεις λογαριασμούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top