Εφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Google στο Παρίσι

Εφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Google στο Παρίσι

Κατηγορείται πως χρωστά στη Γαλλία 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ από απλήρωτος φόρους

Έφοδο στα γραφεία της Google στο Παρίσι πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η γαλλική Αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με το BBC, περισσότεροι από 100 αστυνομικοί εισέβαλαν νωρίς το πρωί στα γραφεία του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, καθώς η Google κατηγορείται πως χρωστά στη Γαλλία 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ, από απλήρωτος φόρους.

Η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε την έφοδο, ωστόσο, εκπρόσωπος της Google αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα, ερωτηθείς σχετικά από το Reuters.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Google συμφώνησε στην καταβολή 185 εκατ. δολαρίων για φόρους στη Βρετανία καθώς τα τελευταία χρόνια βρισκόταν υπό πίεση για την πρακτική της να διοχετεύει τα περισσότερα από τα κέρδη της από Ευρωπαίους πελάτες μέσω της Ιρλανδίας στις Βερμούδες, όπου δεν καταβάλει φόρους για αυτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE