LIFESTYLE

Σκάνδαλο! Από το γυαλί στο εδώλιο: Κύπρια παρουσιάστρια πωλούσε πλαστά εισιτήρια σε συναυλία του Ρουβά!

Σκάνδαλο! Από το γυαλί στο εδώλιο: Κύπρια παρουσιάστρια πωλούσε πλαστά εισιτήρια σε συναυλία του Ρουβά!

Η συναυλία του τραγουδιστή έγινε τον Ιούλιο του 2010 στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τις κατηγορίες η παρουσιάστρια μεγάλου κυπριακού καναλιού έκανε την μπάζα της και έκτοτε... την έψαχναν...

Πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων σε ιδιωτικό κανάλι βρέθηκε στο εδώλιο, κατηγορούμενη ότι κατασκεύασε πλαστά είσοδο για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά που έγινε τον Ιουλίου του 2010 στη Λάρνακα και ότι εξασφάλισε με δόλιο τρόπο κέρδη από την κυκλοφορία αυτών των εισιτηρίων.

Η ίδια αρνείται ενοχή στις δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει (καταρτισμός και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων) και ως εκ τούτου άρχισε η ακροαματική διαδικασία. Βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση είναι η γνωστή παραγωγός καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Ρέα Μαδέλλα Ιωαννίδου, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο εναντίον της κατηγορούμενης. 

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Βάσος Βάσου στην εφημερίδα «Πολίτης» καρφίτσα δεν έπεφτε στην αρένα της συναυλίας του Ρουβά, παρόλο που τα εισιτήρια που προπωλήθηκαν νόμιμα δεν ξεπερνούσαν τα 2.500. 

Όπως είπε η κ. Ιωαννίδου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, υπό την ιδιότητά της ως παραγωγού, είχε συνάψει συμφωνία με την κατηγορούμενη για τη διοργάνωση μεγάλης συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Λάρνακα. Η συμφωνία που έκανε με την πρώην παρουσιάστρια ήταν να πληρώσουν από κοινού εξ ημισείας το ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ ως αμοιβή του καλλιτέχνη.

Στη συνέχεια θα έπρεπε να πληρώσουν κι όλα τα υπόλοιπα έξοδα και προέκυπταν από τη συμφωνία και τα οποία αφορούσαν ένα προϋπολογιζόμενο ποσό της τάξης των 80 χιλιάδων ευρώ από τις εισπράξεις της συναυλίας. 

Εάν τα χρήματα από τα εισιτήρια δεν έφταναν τότε θα κατέβαλλαν εξ ημισείας τα έξοδα. Επίσης αποφάσισαν να ανοίξουν έναν κοινό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου, ωστόσο μετέπειτα η τράπεζα ενημέρωσε τη μάρτυρα ότι ο λογαριασμός αυτός δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, καθότι η κατηγορούμενη ήταν γραμμένη στο ΚΑΠ (αρχείο Κεντρικής Τράπεζας για εκδότες ακάλυπτων επιταγών) κι έτσι καμία κίνηση δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί. 

Η Ρέα Ιωαννίδου ανέφερε στο δικαστήριο ότι ενώ η ίδια φρόντισε για τις αφίσες, τα γραφικά όλων των διαφημιστικών εντύπων και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια με την εταιρεία που θα τα πωλούσε, καταβάλλοντας έξοδα 50 χιλιάδων ευρώ, με την κατηγορούμενη να μην ενδιαφέρεται καθόλου. Η μόνη της έγνοια ήταν να πάει σε δικό της τυπογράφο για την έκδοση εισιτηρίων… Κι ενώ όλα τα μπλοκ εισιτηρίων της συναυλίας είχαν σφραγιστεί από το Δήμο Λάρνακας, το μπλοκ εισιτηρίων των 100 ευρώ που εξέδωσε η κατηγορούμενη από δικό της τυπογραφείο δεν σφραγίστηκε από το δημαρχείο. 

«Ήταν πάρα πολύς ο κόσμος για τα εισιτήρια (τα γνήσια) που είχαν προπωληθεί. Τα εισιτήρια που είχαν πουληθεί από νόμιμους χώρους δεν ξεπερνούσαν τα 2.500, αλλά ο κόσμος στη συναυλία ήταν πολύ περισσότερος. Οι θέσεις των VIP ήταν γεμάτες, χωρις εγώ να έχω πωλήσει VIP εισιτήρια. Το σύνολο των εισπράξεων δεν ήταν ανάλογο με τον κόσμο που παρευρέθηκε. Η αρένα ήταν γεμάτη με περίπου 12 χιλιάδες άτομα. Ακόμα και στο χώρο της συναυλίας γινόντουσαν… ανταλλαγές εισιτηρίων.

Η δίκη συνεχίζεται στις 8 Ιουνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top