Στις 13 Ιουνίου οι πληρωμές των απολαβών αδείας για το έτος 2015

Στις 13 Ιουνίου οι πληρωμές των απολαβών αδείας για το έτος 2015

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πληροφορούν το κοινό ότι οι πληρωμές των απολαβών αδείας για το έτος 2015 στους δικαιούχους του Κεντρικού Ταμείου Αδειών, θα γίνουν στις 13 Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του Κεντρικού Ταμείου Αδειών, οι οποίοι κατά την περσινή περίοδο του 2015 έχουν πληρωθεί τις απολαβές αδείας τους με τραπεζικό έμβασμα, ΔΕΝ πρέπει να υποβάλουν αίτηση, αφού οι πληρωμές θα γίνουν και φέτος μέσω τραπεζικών εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ήδη δηλώσει στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE