Αποχωρεί από το «Μπρούσκο» λόγω διαφωνιών! Τι δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός

Αποχωρεί από το «Μπρούσκο» λόγω διαφωνιών! Τι δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» λόγω διαφωνιών με τη σεναριογράφο γνωστοποίησε ο Έλληνας ηθοποιός.

«Τελικά αποχωρώ από το “Μπρούσκο”, καθώς υπήρξαν διαφωνίες με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου σε πολλά κρίσιμα και καίρια σημεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ρόλου. Θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσω από τη σειρά και ένιωθα ότι ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου.

Από εκεί και πέρα αισθανόμουν την ανάγκη να κάνω διαφορετικά πράγματα μετά από τρία χρόνια… Ήταν καθαρά θέμα του σεναρίου. Δηλαδή με την εξέλιξη του ρόλου και των ιστοριών!. Είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις, οπότε ό,τι δεν μπορεί να διορθωθεί, καλύτερα να λύνεις την όποια συνεργασία όμορφα και ωραία και να συνεχίζεις», αποκάλυψε στο TiVi Σίριαλ ο Ανδρέας Βουγιούκας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE