ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ανακοίνωση της ΚΙΣΑ»

AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ανακοίνωση της ΚΙΣΑ»

Η Αστυνομία αναφέρει ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ανακοίνωση της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ) για παραπληροφόρηση των ΜΜΕ από την Αστυνομία, σε σχέση με τη σύλληψη δύο προσώπων σε διαμέρισμα στην Ορόκλινη, μέσα στο οποίο Αιγύπτιος υπήκοος τα ξημερώματα της 21ης του Μάη σκοτώθηκε μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: TΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ο Δώρος Πολυκάρπου συνελήφθη στο διαμέρισμα τρεις μέρες μετά!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Δεν ήταν σύλληψη - Οδηγήθηκε στο ΤΑΕ για ανάκριση ο Δώρος Πολυκάρπου    

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομίας αναφέρει ότι “στις 23/5/16 και ώρα 7:40 το απόγευμα, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία ότι δύο πρόσωπα θεάθηκαν να παραβιάζουν τα παράθυρα της οικίας στην Ορόκλινη όπου είχε διαδραματιστεί το περιστατικό όπου κινδύνευε 16μηνο παιδί στις 20-21/5/2016, μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το μέρος για διερεύνηση της πληροφορίας”. 

Όπως διαπιστώθηκε, στην αυλή της συγκεκριμένης οικίας, βρίσκονταν δύο πρόσωπα ηλικίας 54 και 41 χρόνων και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε γραπτή μαρτυρία ότι τα δύο αναφερόμενα πρόσωπα είχαν εισέλθει προηγουμένως από παράθυρο εντός της οικίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, “τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και παράνομης εισόδου”.

“Ως εκ τούτου, η ανακοίνωση της ΚΙΣΑ, για παραπληροφόρηση των ΜΜΕ από την Αστυνομία, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”, καταλήγει η αστυνομική ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top