ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε τον Big Brother το αφεντικό! Έπιασε τον υπάλληλο του να κλέβει από το χρηματοκιβώτιο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε τον Big Brother το αφεντικό! Έπιασε τον υπάλληλο του να κλέβει από το χρηματοκιβώτιο

Τον έκλεβε επί δυο μήνες αρπάζοντας του το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/05) από ιδιοκτήτη Αρτοποιείου στην Επαρχία Λευκωσίας, πως τους δυο τελευταίους μήνες χάνονταν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του, που βρίσκεται στο γραφείου του αρτοποιείου.

Όπως ανάφερε στην καταγγελία του ο ιδιοκτήτης του Αρτοποιείου, ο υπάλληλος του φέρεται να του απέσπασε το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, ο υπάλληλος του απενεργοποιουσε το σύστημα παρακολούθησης και τον έκλεβε.

Ο ιδιοκτήτης ψυλλιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά και έβαλε στο χρηματοκιβώτιο λεφτά τα οποία ήταν φωτοτυπία θέτοντας τον υπό παρακολούθηση, ανακαλύπτοντας πως ο υπάλληλος του τον έκλεβε.

Ο υπάλληλος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνες που έγιναν στην οικία και στο αυτοκίνητο του ανευρέθηκε αριθμός χαρτονομισμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE