ΚΟΣΜΟΣ

Γορίλας άρπαξε τετράχρονο παιδί που έπεσε στο κλουβί του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γορίλας άρπαξε τετράχρονο παιδί που έπεσε στο κλουβί του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Για περίπου 10 λεπτά έσερνε το παιδί χωρίς να το τραυματίσει - Οι υπεύθυνοι του πάρκου έκριναν ότι το παιδί κινδυνεύει και σκότωσαν τον ηλικία 17 ετών γορίλα.

Τρόμος επικράτησε στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι όταν οι επισκέπτες είδαν ένα αγόρι ηλικίας μόλις 4 ετών να πέφτει μέσα στο κλουβί με τους γορίλες και ένα θηριώδες θηλαστικό να το πλησιάζει και να το περιέργαζεται.

Ο ηλικίας 17 ετών γορίλας έσερνε το παιδί για περίπου 10 λεπτά, μέχρι δηλαδή να παρέμβουν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου οι οποίοι επειδή έκριναν ότι η κατάσταση ήταν επικίνδυνη πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γορίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έπεσε μέσα στην τάφρο όταν άγνωστο πως πέρασε απο τα κάγκελα του κλουβιού. Από την πτώση του, μάλιστα, από υψος περίπου 3,5 μέτρων τραυματίστηκε, όχι, όμως, σοβαρά.

«Έκαναν μια σκληρή επιλογή αλλά ήταν η σωστή γιατί έσωσαν τη ζωή του παιδιού» δήλωσε ο διευθυντής του κήπου για την απόφαση να θανατωθεί ο βάρους 181 κιλών γορίλας.

Όπως εξήγησε αν χρησιμοποιούσαν αναισθητικά βέλη ο γορίλας δεν θα εξουδετερωνόταν άμεσα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού.

Δείτε τις φωτογραφίες








Πηγή:www.protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top