ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ:Βασανίζουν και σκοτώνουν αθώα σκυλιά-Τα σκίζουν και τα κρεμούν(ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ:Βασανίζουν και σκοτώνουν αθώα σκυλιά-Τα σκίζουν και τα κρεμούν(ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως… υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν σέβονται τα ζώα! Τα βασανίζουν για να περνάνε αυτοί καλά!

Αναφερόμαστε στο ετήσιο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της πόλης Γιούλιν στην Κίνα, κλέβουν σκυλάκια από τους ιδιοκτήτες τους και τα σφάζουν ή τα ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια τα κρεμούν σε τσιγκέλια, τα σκίζουν από τον πρωκτό μέχρι πάνω, τα γδέρνουν και τα τρώνε. Η φρίκη για τα κακόμοιρα ζώα πρέπει να είναι απίστευτη… Νέα έρευνα βρήκε πως ο εγκέφαλος των σκύλων είναι παρόμοιος με των ανθρώπων όσον αφορά στα συναισθήματα.

Χιλιάδες κινέζοι πολίτες έχουν διαδηλώσει ενάντια στο φεστιβάλ, ωστόσο, δεν έχει αλλάξει τίποτα! Για αυτό το λόγο η Avaaz έχει ξεκινήσει εκστρατεία ζητώντας από πολίτες όλου του κόσμου να υπογράψουν ώστε να μπει τέλος σε αυτό το απάνθρωπο φεστιβάλ.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE