Επιτέλους! Ο δρόμος Κιτίου – Μαζωτού ανακατασκευάζεται

Επιτέλους! Ο δρόμος Κιτίου – Μαζωτού ανακατασκευάζεται

Σάρκα και οστά παίρνει το χρόνιο αίτημα των κοινοτικών συμβουλίων Κιτίου και Μαζωτού, για επιδιόρθωση κεντρικού δρόμου, που συνδέει της δυο περιοχές. Στο σημείο σημειώθηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Υπογράφηκε στις, 31 Μαΐου 2016, στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το συμβόλαιο για τον δρόμο Κιτίου - Μαζωτού.

Το συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων κα Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Εταιρείας FAP CONSTRUCTION LTD o κος Νίκος Χ" Παπάς.

Η δαπάνη του Έργου είναι €4.854.601,34 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούλιο 2016 και να συμπληρωθούν σε 78 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE