Αύξηση στον κύκλο εργασιών στις υπηρεσίες το α' τρίμηνο του 2016

Αύξηση στον κύκλο εργασιών στις υπηρεσίες το α' τρίμηνο του 2016

Αυξητικά κινήθηκε ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στους διάφορους τομείς των υπηρεσιών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η αύξηση αποδίδεται κυρίως στη μεγάλη άνοδο στις επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες

Συγκεκριμένα, άνοδος κατά 4,1% παρατηρήθηκε στις υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης, 1,7% στην ενημέρωση και επικοινωνία, 11,2% στις επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες και 4,4% στις διοικητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE