Πάει με Αβέρωφ ο ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής

Πάει με Αβέρωφ ο ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής

Καθαρή εντολή των μελών του Πολικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Την υποψηφιότητα του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου για την προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων προκρίνει το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ μετά την συνεδρίαση του, το βράδυ της Τρίτης (31-05)

Το Πολιτικό Γραφείο, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Εκπρόσωπος Τύπου Πρόδρομος Προδρόμου, θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη στις 13.00 το μεσημέρι πριν από την ψηφοφορία της Βουλής.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE