Μειώθηκαν οι τιμές του πετρελαίου στις Ασιατικές Αγορές - Ανησυχία για την κατάσταση της οικονομίας της Κίνας

Μειώθηκαν οι τιμές του πετρελαίου στις Ασιατικές Αγορές - Ανησυχία για την κατάσταση της οικονομίας της Κίνας

Οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (01-06) στις ασιατικές αγορές, καθώς η παραγωγή πετρελαίου στις χώρες της Μέσης Ανατολής, αναμένεται ν` αυξηθεί, ενώ οι επενδυτές ανησυχούν και για την κατάσταση της κινεζικής οικονομίας, φοβούμενοι επιπτώσεις στη ζήτηση του πετρελαίου.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent καταγράφηκαν στα 49,59 δολ το βαρέλι, μειωμένες κατά 30 σεντς ή 0,6% από την τελευταία συνεδρίαση.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου μειώθηκαν κατά 23 σεντς ή 0,47% στα 48,87 δολ το βαρέλι.

Η μείωση των τιμών εδράζεται στην προοπτική περαιτέρω αύξησης της παραγωγής πετρελαίου στη Μέση Ανατολή, από τις χώρες-μέλη του ΟΠΕΚ που συναντώνται αυτή την εβδομάδα στη Βιέννη, προκειμένου να συζητήσουν την πολιτική μάρκετινγκ του πετρελαίου που ακολουθούν.

Οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι οι πετρελαιοπαραγωγικές χώρες θα εξακολουθήσουν να υπερασπίζονται το μερίδιο που έχουν στη διεθνή αγορά, διατηρώντας ή αυξάνοντας τα επίπεδα παραγωγής τους.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE