Το χιουμοριστικό retweet του Γιάννη Νικολάου «Πού πας ρε «ψαράκι» με 52 κούτες;»

Το χιουμοριστικό retweet του Γιάννη Νικολάου «Πού πας ρε «ψαράκι» με 52 κούτες;»

Ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη Ελληνοκύπριου που βρέθηκαν στη μηχανή του οχήματος του 29 κούτες καπνού σχολίασε καυστικά ο υπεύθυνος σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ.

Ο Γιάννης Νικολάου δεν είναι μόνο αξιόλογος δημοσιογράφος, αλλά και ένας άντρας οξυδερκής με γερή δόση χιούμορ. Αυτό αντικατοπτρίζεται φυσικά στη δουλειά του, αλλά και στα σπάνια post του στα social media. 

Την Πέμπτη (2 /6) μέσω ενός retweet σχολίασε ένα δημοσίευμα του ThemaOnline, το οποίο αναφερόταν στη σύλληψη 52χρονου Λευκωσιάτη, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν 29 κούτες καπνού. 

Και σχολιάζει ο Γιάννης Νικολάου «Που πας ρε «ψαράκι» με 52 κούτες; Φυσικά και θα σε πιάσουν. Η «καλή» δουλειά θέλει κοντέινερ και πάνω...».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE