ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στο σχολείο ο 21χρονος και άρχισε να φωνάζει στην 15χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στο σχολείο ο 21χρονος και άρχισε να φωνάζει στην 15χρονη

Το συμβάν σημειώθηκε σε σχολείο της Δυτικής Λεμεσού την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, 15χρονη μαθήτρια προχώρησε σε καταγγελία εναντίον 21χρονου ο οποίος επισκέφτηκε το σχολείο όπου φοιτά.

Η 15χρονη στην καταγγελία της ανάφερε πως ο 21χρονος πρώην φίλος της, την Τετάρτη γύρω στις 9:30 το πρωί, εισήλθε στο χώρο του σχολείου την διάρκεια του διαλείμματος, την πλησίασε και άρχισε να της φωνάζει γιατί δεν του απαντούσε στα τηλεφωνήματα του.

Οι καθηγητές αντιλήφθηκαν αμέσως το περιστατικό, οδήγησαν τον 21χρονο εκτός του σχολικού χώρου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η 15χρονη και 21χρονος διατηρούσαν σχέση στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο 21χρονος συνελήφθη την Τρίτη (02-06) στις 20:00 το βραδύ, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κοινής επίθεσης και παράνομης εισόδου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE