ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στο σχολείο ο 21χρονος και άρχισε να φωνάζει στην 15χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στο σχολείο ο 21χρονος και άρχισε να φωνάζει στην 15χρονη

Το συμβάν σημειώθηκε σε σχολείο της Δυτικής Λεμεσού την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, 15χρονη μαθήτρια προχώρησε σε καταγγελία εναντίον 21χρονου ο οποίος επισκέφτηκε το σχολείο όπου φοιτά.

Η 15χρονη στην καταγγελία της ανάφερε πως ο 21χρονος πρώην φίλος της, την Τετάρτη γύρω στις 9:30 το πρωί, εισήλθε στο χώρο του σχολείου την διάρκεια του διαλείμματος, την πλησίασε και άρχισε να της φωνάζει γιατί δεν του απαντούσε στα τηλεφωνήματα του.

Οι καθηγητές αντιλήφθηκαν αμέσως το περιστατικό, οδήγησαν τον 21χρονο εκτός του σχολικού χώρου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η 15χρονη και 21χρονος διατηρούσαν σχέση στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο 21χρονος συνελήφθη την Τρίτη (02-06) στις 20:00 το βραδύ, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κοινής επίθεσης και παράνομης εισόδου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE