Μας τα χαλάει ο καιρός από εβδομάδας – Έρχονται πάλι βροχές και καταιγίδες

Μας τα χαλάει ο καιρός από εβδομάδας – Έρχονται πάλι βροχές και καταιγίδες

Το απόγευμα του Σαββάτου 4/6, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η αραιή σκόνη που παρατηρείται αναμένεται αργότερα να υποχωρήσει.

 Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς ως μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  αλλά στα προσήνεμα ισχυροί, 5  μποφόρ. 

 Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη,  για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη,  στα προσήνεμα.  
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.   Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση,  ενώ αργότερα ενδέχεται να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη,  σε υπήνεμες περιοχές.   Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη,  αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.   Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο Κυριακή 5/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.   Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί,  αρχικά ασθενείς ως μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  αλλά από το μεσημέρι και μετά τοπικά ισχυροί, 5  μποφόρ.   Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη,  αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα ταραγμένη.  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 27  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 29  στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  
 
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  στα ορεινά και στο εσωτερικό.   Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  
 
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα,  στα ορεινά και στο εσωτερικό.   Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση,  κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE