Πίσω από τα κάγκελα για έξι χρόνια 30χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Πίσω από τα κάγκελα για έξι χρόνια 30χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε την Τρίτη (7/6) σε ποινή φυλάκισης 6 χρόνων, 30χρονο κάτοικο Λευκωσίας, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί στις 16/11/2015 στη Λευκωσία, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 832 γραμμαρίων, καθώς και ρητίνη κάνναβης βάρους 993 γραμμαρίων.

Ο καταδικασθείς τον περασμένο Νοέμβριο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ, ύστερα από πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Ο νεαρός είχε δώσει σε οδηγό άλλου οχήματος τέσσερις συσκευασίες με περίπου δύο κιλά κάνναβης. Στο όχημά του εντοπίστηκε και το χρηματικό ποσό των €1150.

Εξάλλου σε έρευνα σε οικία στην οποία είχε σταματήσει για λίγο ο νεαρός οι Αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ποσότητα κάνναβης, βάρους 915 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Live: Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE