Μάζεψε τα πράγματά του από το ΡΙΚ και «την έκανε»! Το μήνυμα του συνάδελφού του

Μάζεψε τα πράγματά του από το ΡΙΚ και «την έκανε»! Το μήνυμα του συνάδελφού του

Αποτελεί ένα από τα πιο καλά παιδιά του «σιναφιού» και αυτό το παραδέχονται όλοι. Μετά λοιπόν τη δημοσιογραφία ο συνάδελφος Νίκος Κέττηρος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αυτό της πολιτικής.

Ο Βουλευτής πλέον του ΑΚΕΛ βρέθηκε στις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΡΙΚ και μάζεψε τα πράγματά του αποχαιρετώντας παράλληλα φίλους και συνάδελφους.

Οι προσδοκίες μας από τον Νίκο, μεγάλες και το μήνυμα του Στέλιου Κρέουζου στο Facebook τα λέει όλα:

«Μαζέψαμε σήμερα τα πράγματα του. Από το ΡΙΚ στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Καλή δουλειά αδελφέ μου. Μην αφήσεις τίποτα κρυμμένο στα συρτάρια. Ολα στο φώς ... Μαζί σου !!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE