Kαμία μελέτη για Brexit από το Υπουργείο Οικονομικών

Kαμία μελέτη για Brexit από το Υπουργείο Οικονομικών

Δεν έχει ετοιμαστεί οποιασδήποτε μελέτη, που να να καταδεικνύει ότι οι επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία από την ενδεχόμενη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου (‘Brexit’) από την ΕΕ θα είναι μηδαμινές, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη ,(7/6) , η Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι δεν έχει προβεί στην ετοιμασία οποιασδήποτε μελέτης, η οποία να καταδεικνύει ότι οι επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία από την ενδεχόμενη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου (‘Brexit’) από την ΕΕ θα είναι μηδαμινές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE