ΛΕΜΕΣΟΣ: Xειροπέδες σε νεαρό για τα επεισόδια στο Απόλλωνας – Ομόνοια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Xειροπέδες σε νεαρό για τα επεισόδια στο Απόλλωνας – Ομόνοια

Στην σύλληψη νεαρού, ο οποίος καταζητείτο προχώρησε την Τρίτη, (7/6), η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Χειροπέδες σε 20χρονο από τη Λεμεσό, με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης πέρασε το πρωί της Τρίτης, (7/6), για τα επεισόδια στο τελικό κυπέλου Απόλλωνας – Ομόνοιας.  

Συγκεκριμένα ο νεαρός, ο οποίος καταζητείτο από την Παρασκευή, (3/6), συνελήφθη ως ύποπτος  για διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου Περί Καταστολής και Πρόληψης της Βίας στα Γήπεδα που διαπράχθηκαν κατά και μετά τη λήξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου που διεξήχθη στις 18/5/16 στο Τσίρειο Στάδιο, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αναζητείται άλλος ένα πρόσωπο 32 ετών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE