Νέος στόχος των Τζιχαντιστών η Αίγυπτος - Τι έβαλαν στο μάτι; - BINTEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέος στόχος των Τζιχαντιστών η Αίγυπτος - Τι έβαλαν στο μάτι; - BINTEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με νέο σοκαριστικό βίντεο απειλούν οι τζιχαντιστές την Αίγυπτο. Στόχος των τρομοκρατών αυτή τη φορά, οι πυραμίδες και η Σφίγγα.

Για να πείσουν, μάλιστα, για τις φρικιαστικές απειλές τους στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα καταγράφουν την έκρηξη ενός ναού 2.500 ετών στο Ιράκ. Πρόκειται για τον ναό του Ναμπού στην αρχαία Ασσυριακή πόλη Νιμρόντ.

Λίγο αργότερα, ένας τζιχαντιστής απειλεί να διαλύσει «όλα τα αρχαία μνημεία που χτίστηκαν από τους απίστους» ενώ «δείχνουν εικόνες από την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι τζιχαντιστές απειλούν μνημεία παγκόσμιας κληρονομίας μετά την καταστροφή της αρχαίας πόλης της Παλμύρας.

The final scene in the ten-minute video shows the Great Pyramid of Giza near Egypt's capital, Cairo and a fanatic pledging to blow up 'ancient sites built by the infidels'

Destruction: Footage shows a fanatic dressed in black pledging to blow up Egypt's ancient pyramids

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE