Τα σεξουαλικά μυστικά που οι γυναίκες αποκαλύπτουν μόνο στις φίλες τους

Τα σεξουαλικά μυστικά που οι γυναίκες αποκαλύπτουν μόνο στις φίλες τους

Οι περισσότεροι άντρες το υποψιάζονται εδώ και καιρό και τώρα μια νέα έρευνα το επιβεβαιώνει: Οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να μοιραστούν τα σεξουαλικά μυστικά τους με τις φίλες τους παρά με το σύντροφό τους.

Τουλάχιστον μία στις τρεις γυναίκες είναι πρόθυμη να αποκαλύψει σε κάποια φίλη της πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχει αλλάξει στο παρελθόν αλλά και άλλες... πικάντικες προσωπικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ποσοστό 38% των γυναικών μοιράζονται με τις φίλες τους πόσο συχνά κάνουν σεξ, ενώ μία στις τέσσερις γυναίκες δεν διστάζει να πει ότι έχει δοκιμάσει κάτι τολμηρό στο σεξ.

Μια στις δέκα γυναίκες περιγράφει μάλιστα λεπτομερώς στις φίλες της πού έχει κάνει σεξ!

Ωστόσο, η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι η ειλικρίνεια των γυναικών περιορίζεται σε κύκλους γένους... θηλυκού, καθώς όταν πρόκειται για προσωπικές συζητήσεις με άντρες ή με το σύντροφό τους, οι περισσότερες γυναίκες είναι ιδιαίτερα συγκρατημένες. Ενώ μία στις τρεις γυναίκες (ποσοστό 33%) θα παραδεχόταν σε μια φίλη της ότι έχει κάνει σεξ με το αφεντικό της κάποια στιγμή στο παρελθόν, ποσοστό μόλις 5% των γυναικών θα παραδέχονταν κάτι τέτοιο στο σύντροφό τους.

Πηγή: Mail Online

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE