Στο ΤΑΕ Αρχηγείου για ανάκριση ο επιβάτης που φώναζε «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου για ανάκριση ο επιβάτης που φώναζε «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Οδηγήθηκε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ο Πακιστανός επιβάτης που νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (12/06) φώναζε μέσα στο αεροσκάφος «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω».

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σήμανε συναγερμός όταν επιβάτης πτήσης για Λονδίνο, συμπεριφέρονταν ύποπτα και είχε παράξενη συμπεριφορά.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου και μετέβηκαν στο αεροσκάφος με ανιχνευτικούς σκύλους και πυροτεχνουργούς ώστε να ελέγξουν εάν τυχών υπάρχει ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αεροσκάφος μαζί με τους επιβάτες αναχώρησε για το Λονδίνο γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (12/06)

Ο Πακιστανός πέρασε την πόρτα του ΤΑΕ Αρχηγείου όπου και ανακρίνεται μέχρι και αυτή την ώρα (21:30). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE