Στο ΤΑΕ Αρχηγείου για ανάκριση ο επιβάτης που φώναζε «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου για ανάκριση ο επιβάτης που φώναζε «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω»

Οδηγήθηκε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ο Πακιστανός επιβάτης που νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (12/06) φώναζε μέσα στο αεροσκάφος «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω».

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σήμανε συναγερμός όταν επιβάτης πτήσης για Λονδίνο, συμπεριφέρονταν ύποπτα και είχε παράξενη συμπεριφορά.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου και μετέβηκαν στο αεροσκάφος με ανιχνευτικούς σκύλους και πυροτεχνουργούς ώστε να ελέγξουν εάν τυχών υπάρχει ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αεροσκάφος μαζί με τους επιβάτες αναχώρησε για το Λονδίνο γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (12/06)

Ο Πακιστανός πέρασε την πόρτα του ΤΑΕ Αρχηγείου όπου και ανακρίνεται μέχρι και αυτή την ώρα (21:30). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος, καταγγελίες και αδιέξοδο: Οι 4 υποθέσεις που συγκλόνισαν την Κύπρο αυτή την εβδομάδα - Από την Annie μέχρι Κυπριακό - Βίντεο

Σάλος, καταγγελίες και αδιέξοδο: Οι 4 υποθέσεις που συγκλόνισαν την Κύπρο αυτή την εβδομάδα - Από την Annie μέχρι Κυπριακό - Βίντεο

Από την υπόθεση Φαίδωνος και την αντιπαράθεση με τους “πελλούς” του Φειδία Παναγιώτου, μέχρι τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της Annie Alexui και τις αδιέξοδες διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η εβδομάδα που πέρασε στην Κύπρο χαρακτηρίστηκε από σάλο, πολιτικές αντιπαραθέσεις και έντονη επικαιρότητα

BEST OF TOTHEMAONLINE