ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο επιβάτης που αναστάτωσε το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο επιβάτης που αναστάτωσε το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες απογείωσης της χτεσινής απογευματινής (12/6) πτήσης για το Λονδίνο και το αεροσκάφος έμεινε τελικά καθηλωμένο στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Πανικός στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – «Δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω» φώναζε ο επιβάτης

Αιτία στάθηκε ένα σημείωμα που έγραψε στην αγγλική ένας  21χρονος  Βρετανός επιβάτης πακιστανικής καταγωγής  μόλις άρχισε το αεροσκάφος να τροχοδρομεί  προς τον δίαυλο για την απογείωση.

Το σημείωμα που έγραφε «αν θα πεθάνω θα πεθάνω αργά» έγινε αντιληπτό από τους αεροσυνοδούς οι οποίοι και το γνωστοποίησαν στον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Ο κυβερνήτης αποφασίζοντας την ακύρωση της πτήσης ειδοποίησε τις αρχές. Μετά την αποβίβαση επιβατών και πληρώματος η Αστυνομία άρχισε έρευνες στο αεροπλάνο για τον εντοπισμό τυχόν εκρηκτικών χωρίς να προκύψει οτιδήποτε  το ύποπτο.

Οι επιβάτες  αναχώρησαν αργότερα  για το Λονδίνο με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Ο 21χρονος  συνελήφθη και μετά από σύντομη ανάκριση κρίθηκε ότι είχε ανάγκη ψυχιατρικής εξέτασης και για τον σκοπό αυτό εξασφαλίστηκε διάταγμα Δικαστηρίου.

Εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας γι’ αυτό και θα μεταφερθεί στα ψυχιατρικά ιδρύματα Αθαλάσσας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top