ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εκνευρισμός on air του Ονούρφιου με τους δημόσιους υπαλλήλους: «Δεν μπορεί να σου μιλά ο άλλος…» – BINTEO

Ο εκνευρισμός on air του Ονούρφιου με τους δημόσιους υπαλλήλους: «Δεν μπορεί να σου μιλά ο άλλος…»  – BINTEO

Το φλέγον ζήτημα της δημόσιας υγείας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς αλλά και το προσωπικό των κρατικών νοσηλευτηρίων ήταν στο επίκεντρο της εκπομπής «Έχεις Μέσον».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ονούφριος Σωκράτους είχε φιλοξενούμενο τον πρόεδρο του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Δρ. Βάσο Οικονόμου, ο οποίος ανέλυε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τα προβλήματα της υγείας.

Σε κάποια φάση της εκπομπής τον λόγο πήρε μια τηλεθεάτρια η οποία εξιστορούσε την δική της εμπειρία που είχε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όταν το επισκέφθηκε με την μητέρα της η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα οφθαλμολογικά. Το ραντεβού που όρισαν για την μητέρα της εν λόγω τηλεθεάτριας ήταν εντός του 2017 με αποτέλεσμα η ίδια να ζητήσει όπως προσπαθήσουν να το μεταθέσουν πιο σύντομα για λάβει την απαξίωση συγκεκριμένης γιατρού που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο γραφείο.

Εκείνη τη στιγμή ο Ονούφριος Σωκράτους φανερά εκνευρισμένος έλαβε τον λόγο αρχίζοντας να εκφράζει την άποψη του για τους εν λόγω αγενείς δημόσιους υπαλλήλους ζητώντας μάλιστα να γίνουν και αντικείμενο έρευνας αυτού του είδους οι συμπεριφορές αφού όπως τόνισε είχε και ο ίδιος παρόμοια εμπειρία.

Δείτε το βίντεο με τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου:  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top