Panama Papers: Συνελήφθη τεχνικός πληροφορικής της Μοσάκ Φονσέκα

Panama Papers: Συνελήφθη τεχνικός πληροφορικής της Μοσάκ Φονσέκα

Συνελήφθη τεχνικός πληροφορικής που εργάζεται στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας Μοσάκ Φονσέκα στη Γενεύη, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του σκανδάλου με τα γνωστά έγγραφα “Panama Papers”, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα “Le Temps”.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγή κοντά στην υπόθεση, αναφέρει ο υπάλληλος πληροφορικής έχει τεθεί σε προσωρινή κράτηση, καθώς θεωρείται ύποπτος για την απόσυρση ενός μεγάλου αριθμού εμπιστευτικών εγγράφων.

Το γραφείο της εισαγγελίας της Γενεύης επιβεβαίωσε ότι έχει ανοίξει υπόθεση ύστερα από καταγγελία που κατέθεσε η εταιρεία Μοσάκ Φονσέκα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.