Αντρικά λάθη που δεν πρέπει να παίρνεις στα σοβαρά!

Αντρικά λάθη που δεν πρέπει να παίρνεις στα σοβαρά!

Μπορεί να κάνει λάθη, αλλά δεν χρειάζεται να τον περιμένεις στη γωνία για να του την μπεις!

 Χαλάρωσε και συγχώρεσε 5 τυπικά αντρικά λάθη που όλοι κάνουν.

1. Δεν ποστάρει τίποτα για σένα ή την κοινή σας ζωή στο Facebook. Όμως σου λέει σ’αγαπώ συνεχώς, σε νοιάζεται, σε παίρνει τηλέφωνο, περνάτε καλά όταν είστε μαζί! Δεν χρειάζεσαι καμία δημοσίευση εντυπωσιασμού για να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά του.


2. Τα δώρα που σου αγοράζει δεν ταιριάζουν ποτέ με το στιλ σου. Οι άντρες γενικά δεν φημίζονται για τα τέλεια δώρα που επιλέγουν. Είτε δεν έχει χρόνο, είτε δεν έχει υπομονή αν ο καλός σου αγοράζει δώρα, που δεν σου αρέσουν, δεν πρέπει να κάνεις σκηνή. Απλά την επόμενη φορά πες του τι θες κατευθείαν.

3. Μερικές φορές πέφτει στο κρεβάτι θυμωμένος. Κάτι έκανες, σου θύμωσε, προσπάθησες να το συζητήσεις, αλλά εκείνος σε άφησε στον καναπέ για να πάει να ξαπλώσει. Εσύ θες να το συζητήσεις, αλλά ο σύντροφος σου δεν έχει καμία διάθεση. Αποδέξου πως οι άντρες δεν θέλουν να συζητάνε πολύ και προτίμησε να τον προσεγγίσεις όταν και οι δύο έχετε διάθεση για διάλογο.

4. Δεν κάνει δουλειές στο σπίτι. Εντάξει δεν το έχει με το νοικοκυριό, αλλά το καλό είναι πως και από σένα δεν έχει καμία απαίτηση να κάνεις το οτιδήποτε. Εκτός από το φαγητό! Δεν είναι και τόσο τρομερό.

5. Δεν βλέπει μαζί σου τα σίριαλ που σου αρέσουν στην τηλεόραση. Είσαι φαν του Game Of Thrones; Του Dr.House; Eκείνος δεν ενδιαφέρεται ούτε να παρακολουθήσει τα πρώτα λεπτά. Μην εκνευρίζεσαι. Δεν είναι λόγος τσακωμού και μάλιστα προτιμήστε να κλείσετε την τηλεόραση και να κάνετε σεξ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE