Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: 35χρονος έπεσε τον 4ο όροφο στον 3ο!

Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: 35χρονος έπεσε τον 4ο όροφο στον 3ο!

Στο Νοσοκομείου Λεμεσού μεταφέρθηκε 35χρονος από τη Λεμεσό μετά από εργατικό ατύχημα σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας στις 12.07  το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 λήφθηκε μήνυμα για την παροχή βοήθειας σε τραυματία μετά από πτώση από ύψος κατά την διάρκεια εργασίας του σε οικοδομή στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 12.35 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο. Το ατύχημα συνέβη στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Εργάτης  (Χρήστος Ηλία – 35 ετών) έπεσε από τον 4ο όροφο στον 3ο ανεγειρόμενης οικοδομής- επέκτασης του ξενοδοχείου.

Έγινε χρήση φορείου διάσωσης-ακινητοποίησης και μεταφορά του στο ασθενοφόρο, το οποίο και μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού αναφέρει η ανακοίνωση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE