ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές άρπαξαν χρηματοκιβώτιο απειλώντας με... πιρούνι!

ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές άρπαξαν χρηματοκιβώτιο απειλώντας με... πιρούνι!

Η λεία τους ήταν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 15.000 σε χαρτονομίσματα.

Με ένα σπάνιο... όπλο εκτέλεσαν τη ληστεία τους οι τέσσερις άγνωστοι άνδρες που χτύπησαν οινοποιείο το βράδυ του Σαββάτου (18/6).

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ οι τέσσερις ληστές ακινητοποίησαν τον φύλακα του οινοποιείου απειλώντας τον με ένα... πιρούνι!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι ληστές στη συνέχεια μπήκαν στα γραφεια της εταιρείας και ξήλωσαν από το δάπεδο το χρηματοκιβώτιο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου στο χρηματοκιβώτιο βρίσκονταν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 15.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Οι δράστες αναζητούνται.

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE