Είσαι φοιτητής στη Μεγάλη Βρετανία; Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δηλώνει έτοιμο να απορροφήσει όσους αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους

Είσαι φοιτητής στη Μεγάλη Βρετανία; Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δηλώνει έτοιμο να απορροφήσει όσους αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους

Έτοιμο για την ομαλή απορρόφηση, μέσω της διαδικασίας των μετεγγραφών, των Κύπριων φοιτητών εξωτερικού οι οποίοι θα επηρεαστούν δυσμενώς από την επικείμενη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Όπως δήλωσε ο Πρύτανης Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, στην περίπτωση που Κύπριοι φοιτητές επηρεαστούν σε βαθμό που θα αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό εξαιτίας των οικονομικών εξελίξεων, τότε θα υπάρξει δυνατότητα να καταθέσουν, προς εξέταση, αίτηση μετεγγραφής προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εντός των ερχόμενων ημερών θα ακολουθήσουν Ανακοινώσεις για τη διαδικασία των μετεγγραφών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.