Οδύνη και ανησυχία εκφράζει η ΕΔΕΚ για το φονικό στην Αγία Νάπα

Οδύνη και ανησυχία εκφράζει η ΕΔΕΚ για το φονικό στην Αγία Νάπα

Να τεθεί τέρμα στην ανεξέλεγκτη δράση του υποκόσμου εκφράζει η ΕΔΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εκφράζουμε το συγκλονισμό μας για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Νάπα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικών.
Είναι από τύχη που δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα, μεταξύ των οποίων παιδιά ή περαστικούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην πολυσύχναστη περιοχή.

Μας ανησυχεί επίσης ότι υπάρχουν τόσο ενδείξεις όσο και πληροφορίες ότι άτομα των σωμάτων ασφαλείας διατηρούν επαφές και σχέσεις με διάφορα κυκλώματα που παρουσιάζουν μη νόμιμες δραστηριότητες.

Επιτέλους πρέπει να τεθεί ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη δράση του υποκόσμου και να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πολιτών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.