Φόνος Αγίας Νάπας: Το Τμήμα Δασών διευκρινίζει για τον 32χρονο αγροπυροσβέστη που εμπλέκεται στην υπόθεση

Φόνος Αγίας Νάπας: Το Τμήμα Δασών διευκρινίζει για τον 32χρονο αγροπυροσβέστη που εμπλέκεται στην υπόθεση

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος διευκρινίζει ότι ο 32χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος σε σχέση με το τετραπλό φονικό της 23ης Ιουνίου, στην Αγία Νάπα, δεν ανήκει στις δυνάμεις του Τμήματος Δασών.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ο συλληφθείς εργάζεται ως έκτακτος θηροφύλακας, το Τμήμα Δασών αναφέρει πως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν ανήκει στις δυνάμεις του Τμήματος Δασών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE