Πήρε αναβολή η υπόθεση του Α.Θεμιστοκλέους για τις τροχαίες παραβάσεις

Πήρε αναβολή η υπόθεση του Α.Θεμιστοκλέους για τις τροχαίες παραβάσεις

Αναβολή για τις 9 Σεπτεμβρίου του 2016 πήρε η υπόθεση του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, για τροχαίες παραβάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όρισε νέα δικάσιμο, αφού ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Χρήστος Τριανταφυλλίδης, εκπροσωπούμενος από άλλο δικηγόρο, ζήτησε νέα αναβολή λόγω επαγγελματικού κωλύματος.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής δεν έφερε ένσταση, με το δικαστή να ορίζει την υπόθεση για ακρόαση τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Συνολικά θα κληθούν να καταθέσουν 8 μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση, με τους δύο εξ αυτών να καταθέτουν στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία θα αρχίσει στις 13:30.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές

Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE