ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα για επιδιορθωτικές εργασίες – Διαβάστε που και πότε

Κλείνουν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα για επιδιορθωτικές εργασίες – Διαβάστε που και πότε

Επιδιορθωτικές εργασίες σε Λάρνακα και Λευκωσία θα ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς.

Διαβάστε αναλυτικά:

1. Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη 14 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 3.00 μ.μ., στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας. 

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εργασίες σε τμήμα της Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 16 Ιουλίου, από τις 5:00 π.μ. μέχρι τις 10 π.μ., τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις Λεωφόρους Νίκης και Θεμιστοκλή Δέρβη (φώτα Γαβριηλίδη) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση λόγω της εκτέλεσης εργασιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφόρου Θεμιστοκλή Δέρβη και των οδών Φλωρίνης και Γιάννου Κρανιδιώτη.

3. Κλειστός δρόμος στην κοινότητα Ορμήδειας λόγω εκδήλωσης

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 3.00 μ.μ. μέχρι τη 1.00 π.μ. της Παρασκευής 8 Ιουλίου, σε δρόμο εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η οδός μπροστά από την εκκλησία στον συνοικισμό ΑΗΚ θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Στην Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος με από τους δικηγόρους του, έφτασε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης, Πορφύριος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής, για το σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top