Και όμως το video με το toilet dance της Κινέζας κοπέλας απαγορεύτηκε στην Κίνα - VIDEO

Και όμως το video με το toilet dance της Κινέζας κοπέλας απαγορεύτηκε στην Κίνα - VIDEO

Πανικό» προκάλεσε ο αισθησιακός χορός μιας Κινέζας στην τουαλέτα της, ο οποίος μεταδόθηκε μέσω Live Streaming σε πάνω από 100.000 χρήστες του διαδικτύου, γεγονός που έκανε τις κινεζικές αρχές να παρέμβουν και να απαγορεύσουν την αναμετάδοση του βίντεο.

Ο σέξι χορός της νεαρής Κινέζας, κάνει ήδη το γύρο του κόσμου με αποτέλεσμα η Σονγκ Ζιξίν με το... «toilet dance» να έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, οι απόψεις ποικίλλουν με πολλούς να υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε κανένας λόγος απαγόρευσης του βίντεο καθώς η κοπέλα είναι ντυμένη, ενώ άλλοι θεωρούν πως τα ρούχα της ήταν ιδιαίτερα προκλητικά.

Δείτε το απαγορευμένο βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE