LIFESTYLE

Ανεβαίνει επικίνδυνα στα προγνωστικά ο Αντρέας Λέοντας! Θα είναι ο επόμενος νικητής του X-Factor;

Ανεβαίνει επικίνδυνα στα προγνωστικά ο Αντρέας Λέοντας! Θα είναι ο επόμενος νικητής του X-Factor;

Tα ψέματα έχουν τελειώσει, το X-Factor μετά από 10 live φτάνει στο τέλος του και μόνο ένας (ή και δυο αν πρόκειται για τους Stereo Soul) θα γευτεί την χαρά τις επιτυχίας, κερδίζοντας παράλληλα ένα αυτοκίνητο αλλά και το πολυπόθητο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Την Παρασκευή 8/7 μέσα από τη συχνότητα του Sigma οι Κύπριοι τηλεθεατές και όχι μόνο θα καρφωθούν στις τηλεοράσεις τους για να μάθουν το νικητή του X-Factor. Θα είναι και πάλι Κύπριος συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν χτίσει Λούκας Γιώρκας, Σταύρος Μιχαλακάκος και Χάρης Αντωνίου; Είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί αύριο τα μεσάνυχτα!

Ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες εδώ και μέρες έχουν δώσει τα δικά τους προγνωστικά, τα οποία αλλάζει μάλιστα και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά το «Ντροπαλό λιοντάρι» από τη Λευκωσία ανεβαίνει επικίνδυνα στην κατάταξη!

Την Τρίτη 5/7 ο 22χρονος από τη Λευκωσία βρισκόταν στη 3η θέση των στοιχημάτων με απόδοση  4.50 για νίκη και μέσα σε μόλις δυο μέρες, η ίδια εταιρία τον δίνει δεύτερο φαβορί με την τιμή να πέφτει στο 2.95!

Φαίνεται ότι θα δοθεί μεγάλη «μάχη» με τον συμπαίκτη και φίλο του Ιαν Στρατή, γεγονός που αποτυπώνεται όχι μόνο στη συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία αλλά και σε άλλες!

Άλλη μια στοιχηματική εταιρία στις αποδόσεις της για τον νικητή του X-Factor αποτυπώνει το μεγάλο ντέρμπι που βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με τον μεγάλο νικητή του σόου αφού σχεδόν ίσες πιθανότητες δίνουν σε Στρατή και Λέοντα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top