ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο θανατηφόρο τροχαίο της Λεμεσού με θύμα 39χρονο – Αναζητεί μαρτυρία η Τροχαία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο θανατηφόρο τροχαίο της Λεμεσού με θύμα 39χρονο – Αναζητεί μαρτυρία η Τροχαία

Δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 στη Λεμεσό.

Αυτό ανέφερε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, προσθέτοντας ότι θα γίνει αναπαράσταση του δυστυχήματος, στο οποίο σκοτώθηκε ο 39χρονος Λιβάνιος επισκέπτης Charbel Elias Ghafary.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 21:20 στη λεωφόρο Αμαθούντος, όταν στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο, ο 39χρονος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονος Ε/κ.

"Ο πεζός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού σε κρίσιμη κατάσταση, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με το θάνατο τρεις ώρες αργότερα", είπε ο κ.Καφάς, προσθέτοντας ότι από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι το όχημα κινείτο με χαμηλή με κανονική ταχύτητα.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στο σημείο του νέου θανατηφόρου, ο οδικός φωτισμός είναι ικανοποιητικός, είπε ο Αιμίλιος Καφάς και υπέδειξε πως η τροχαία εξετάζει και άλλες παραμέτρους, όπως το αν το θύμα φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα και τον τρόπο που εισήλθε στο δρόμο.

Πάντως, συνέχισε, σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού, ο 39χρονος φαίνεται να εισήλθε απότομα στο δρόμο κα δεν έδωσε ευκαιρία στον 23χρονο να αντιδράσει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο του.

"Αναζητείται μαρτυρία για τις συνθήκες του δυστυχήματος και γίνονται εξετάσεις για αναπαράσταση, ώστε να φτάσουμε σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα για τις ακριβείς συνθήκες του νέου θανατηφόρου", συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

*φώτο αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top