Ακόμα και αλβανικά Μ.Μ.Ε. θέτουν θέμα – «Γιατί δεν εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μπουρέλι;»

Ακόμα και αλβανικά Μ.Μ.Ε. θέτουν θέμα – «Γιατί δεν εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μπουρέλι;»

Ακόμα και αλβανικές ιστοσελίδες θέτουν θέμα για την μη έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Aleks Burelli, ο οποίος σύμφωνα με όλα τα στοιχεία είναι εκ των εκτελεστών του άγριου φονικού στην Αγία Νάπα.

Το θέμα δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα reporter.com.cy (Στον ύπνο "πιάνει" ο Αλβανός εκτελεστής την αστυνομία. 14 ημέρες άφαντος), ενώ με αυτό ασχολήθηκε εκ των υστέρων και η ιστοσελίδα panorama.com.al θέτοντας το ερώτημα: «Γιατί η Αστυνομία δεν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μπουρέλι;».

Εύλογο το ερώτημα που τίθεται, καθώς σε περίπτωση που ο Μπουρέλι είναι εν ζωή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο διαφυγής του από την Κύπρο ή τουλάχιστον από τις περιοχές που ελέγχει η κυπριακή Δημοκρατία.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η μη έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης καθιστά το έργο του φερόμενου εκτελεστή πιο εύκολο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE