Η επική απάντηση του Μάκη στον Βαξεβάνη για Σεχτα και Καλοψιδιώτη: «Χέστη…Δε φοβάσαι...»

Η επική απάντηση του Μάκη στον Βαξεβάνη για Σεχτα και Καλοψιδιώτη: «Χέστη…Δε φοβάσαι...»

Δημοσίευμα του ελληνικού ειδησεογραφικού περιοδικού «HOT DOC», που ανήκει στον δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, εμπλέκει τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με την τρομοκρατική οργάνωση, Σέχτα Επαναστατών, η οποία συσχετίζεται σύμφωνα με το άρθρο με την δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη και του Σωκράτη Γκιόλια πριν από έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του περιοδικού γράφει: «10 δολοφονίες, ένας επιχειρηματίας, η Σέχτα, ο Γκιόλιας, ο Τριανταφυλλόπουλος»

Δείτε εδώ το ολόκληρο το δημοσίευμα: Βόμβα από Hot Doc: «Βλέπει» Σέχτα Επαναστατών και Τριανταφυλλόπουλο πίσω από Καλοψιδιώτη και Γκιόλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος λίγα λεπτά μετά από την γνωστοποίηση του δημοσιεύματος απάντησε στον Κώστα Βαξεβάνη μέσω twitter με τον εξής τρόπο:


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE