Η επική απάντηση του Μάκη στον Βαξεβάνη για Σεχτα και Καλοψιδιώτη: «Χέστη…Δε φοβάσαι...»

Η επική απάντηση του Μάκη στον Βαξεβάνη για Σεχτα και Καλοψιδιώτη: «Χέστη…Δε φοβάσαι...»

Δημοσίευμα του ελληνικού ειδησεογραφικού περιοδικού «HOT DOC», που ανήκει στον δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, εμπλέκει τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με την τρομοκρατική οργάνωση, Σέχτα Επαναστατών, η οποία συσχετίζεται σύμφωνα με το άρθρο με την δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη και του Σωκράτη Γκιόλια πριν από έξι χρόνια.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του περιοδικού γράφει: «10 δολοφονίες, ένας επιχειρηματίας, η Σέχτα, ο Γκιόλιας, ο Τριανταφυλλόπουλος»

Δείτε εδώ το ολόκληρο το δημοσίευμα: Βόμβα από Hot Doc: «Βλέπει» Σέχτα Επαναστατών και Τριανταφυλλόπουλο πίσω από Καλοψιδιώτη και Γκιόλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος λίγα λεπτά μετά από την γνωστοποίηση του δημοσιεύματος απάντησε στον Κώστα Βαξεβάνη μέσω twitter με τον εξής τρόπο:


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.