Κίνδυνος διάσπασης «ενδιάμεσου»

Κίνδυνος διάσπασης «ενδιάμεσου»

Ορθάνοικτο άφησε το ενδεχόμενο ο πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολαΐδης, να διεκδικήσει την Δημαρχία Λεμεσού, όπως πρώτοι είχαμε γράψει από τις 12 Ιουνίου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Διαβάστε εδώ το άρθρο: Πρώην βουλευτής υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης» δήλωσε: «παίρνω καθημερινά θετικά μηνύματα προς την κατεύθυνση αυτή από εκατοντάδες συμπολίτες μου, και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Ο ίδιος στην εν λόγω συνέντευξη άφησε για άλλη μια φορά σοβαρές αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Τα «αισθήματα» βεβαίως είναι αμοιβαία, καθώς για την ηγεσία της ΕΔΕΚ και μιας μεγάλης μερίδας μελών και στελεχών του κόμματος, ο ίδιος αποτελεί «κόκκινο πανί» μετά την στάση που τήρησε στις βουλευτικές, με την αποχή του δηλαδή από τον προεκλογικό αγώνα.

Ενδεχόμενη στήριξη του κυρίου Νικολαΐδη στις δημοτικές εκλογές από οποιοδήποτε άλλο κόμμα του «ενδιάμεσου» (ΔΗΚΟ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ), θα αποτελέσει για την ΕΔΕΚ αιτία πολέμου, που στην ουσία θα θέσει εν αμφιβόλω την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας των εν λόγω κομμάτων.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν τίθεται θέμα διαγραφής ούτε του Γιαννάκη Ομήρου, ούτε και του κυρίου Νικολαΐδη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE