ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνδυνος διάσπασης «ενδιάμεσου»

Κίνδυνος διάσπασης «ενδιάμεσου»

Ορθάνοικτο άφησε το ενδεχόμενο ο πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολαΐδης, να διεκδικήσει την Δημαρχία Λεμεσού, όπως πρώτοι είχαμε γράψει από τις 12 Ιουνίου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Διαβάστε εδώ το άρθρο: Πρώην βουλευτής υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης» δήλωσε: «παίρνω καθημερινά θετικά μηνύματα προς την κατεύθυνση αυτή από εκατοντάδες συμπολίτες μου, και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Ο ίδιος στην εν λόγω συνέντευξη άφησε για άλλη μια φορά σοβαρές αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Τα «αισθήματα» βεβαίως είναι αμοιβαία, καθώς για την ηγεσία της ΕΔΕΚ και μιας μεγάλης μερίδας μελών και στελεχών του κόμματος, ο ίδιος αποτελεί «κόκκινο πανί» μετά την στάση που τήρησε στις βουλευτικές, με την αποχή του δηλαδή από τον προεκλογικό αγώνα.

Ενδεχόμενη στήριξη του κυρίου Νικολαΐδη στις δημοτικές εκλογές από οποιοδήποτε άλλο κόμμα του «ενδιάμεσου» (ΔΗΚΟ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ), θα αποτελέσει για την ΕΔΕΚ αιτία πολέμου, που στην ουσία θα θέσει εν αμφιβόλω την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας των εν λόγω κομμάτων.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν τίθεται θέμα διαγραφής ούτε του Γιαννάκη Ομήρου, ούτε και του κυρίου Νικολαΐδη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top